2009. január 12., hétfő

Infók a táborról

A böjt az nem önkínzás. Az az önkínzás, ha nem böjtölsz időnként!

Az ember telítve van zajokkal is nem csak mérgekkel. Amikor dolgozol zajban vagy. Utazol, zajban vagy. Otthon vagy és megy a tv vagy a rádió vagy a gyerekek stb., zajban és bajban vagy folyamatosan. Amikor csend vesz körül néha, azzal nem tudsz mit kezdeni, bekapcsolsz valami zenét. A jó zene az jó neked, de a zajos zene az nem jó neked.

A zajok ugyanolyan károsak, mint a méreganyagok. Próbáld ki egy hétig, hogy hazamész és csendet teremtesz magad körül. Ne legyen sem tv sem rádió sem hi-fi. Lámpát is csak akkor kapcsolj fel ha nagyon muszáj. Használj gyertyákat. Tedd szokássá a családon belül is ezt. Nem csak energiát és pénzt takarítasz meg, hanem rengeteg stressz is távozik a háztól az együtthatóival egyetemben. A böjttáborunkban ilyen a hangulat és ráadásul nem csak mentálisan, hanem fizikailag is tisztulsz. Zene is szól, de jó zene.

Lehet, hogy olyan emberekkel ismerkedsz meg, akiknek mindíg is kerested a társaságát. Új barátokra lelhetsz és lelsz is. Ez ott nem a "Celeb vagyok". Összehasonlíthatatlanul jobban fogod magadat érezni a hatodik napon! Pozitív hatással lesz az előtted álló időszakra. Megerősödsz testileg lelkileg, pedig nem is ettél. A benned lévő félelmek intenzitása erősen csökkenni fog.A hat napon, folyamatos nyugalmat és békét fogsz érezni. Erre kivétel nélkül mindenkinek szüksége van. Érzelmi feltöltődésre szintén. Méregtelenítésre ugyanúgy. Pár kilótól megszabadulni sokan szeretnének. Ezt is megkapod. Általában 3-7 kiló lemegy hat nap alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése